Logo

+381 69 444 91 92

Želite da se vaš sajt nađe na prvoj strani pretraživača?

SEO optimizacija sajta nije ni malo jednostavan zadatak. Vaš posao, brend i proizvod to moraju da zarade. Google koristi preko 200 signala u svom algoritmu pomoću kojeg rangira sajtove a samo ove godine bilo je preko 540 kvalitativnih promena u načinu reagovanja algoritma.

Naša SEO optimizacija sajta je napravljena tako da poveća vidljivost stranice sajta od strane algoritma samog pretraživača kako bi privukli što veću targetiranu i kvalitetnu posećenost.

Kod nas nećete pronaći veštačke botove, spam ili veštački napravljene posete koje ne daju rezultata. Sve naše kampanje su namenje postizanju krajnjeg cilja a to je kvalitetna promocija vašeg brenda, povećanje prodaje proizvoda ili usluge.

Mi vam nećemo obećavati kule i gradove već ćemo marljivo raditi svoj posao.

Dozvolite da uz vašu asistenciju sastavimo strategiju i plan kampanje i krenemo u promociju vašeg posla, brenda... Neka naša SEO optimizacija sajta uradi svoj posao

Šta dobijate posle naše SEO optimizacije sajta...

Dobijate optimizovan sajt koji se bazira na povećanje vidljivosti Google algoritma.

Kako to radimo...

Počinjemo tako što ispitamo vaše potrebe, želje i mogućnosti. Na osnovu toga sastavljamo detaljan plan strategije koju vam prezentujemo a realizujemo uz vaše odobrenje.

SEO optimizacija sajta je proces koji i traži stalno prisustvo i unapređenje kroz razne alate koje koristimo. Takođe, prisustvo znači analiziranje i delovanje na osnovu analiza. Ovo je proces koji traje za vreme izrade kao i kasnije tokom održavanja sajta pa čak i po postizanju zadatog cilja.

BESPLATAN UPIT

 

Potrebna vam je pomoć? Pošaljite nam upit i ubrzo će vas neko kontaktirati.

 

Pošaljite upit

SAJT ZA 100 EUR?

 

Sasvim je moguće ukoliko za to ispunjavate uslove. Popunite upit i neko će vas ubrzo kontaktirati.

 

Pošaljite upit